Categorii

  0

   Categorii

   Vezi toate articolele

   O minge de handbal, o primavara fericita!

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

    

   O minge de handbal, o primavara fericita!

    

   Mingile de handbal de top Molten X5000 sau D60 PRO, cumparate in perioada 1-31 martie, iti aduc in dar valoroasa carte ,,Povestea vietii mele’’ de Narcisa Lecusanu, cu dedicatie si autograful sportivei. Aceasta  lectura captivanta si antrenanta iti da oportunitatea de a cunoaste cele mai importante aspecte din viata handbalistica a multiplei campioane Narcisa Lecusanu.

   Cu siguranta vei iubi si mai mult handbalul!

    

   Regulament promotie:

   Anastasia Sport este distribuitor Molten in Romania din 1996. Vrem sa ne asiguram ca te bucuri de cele mai competitive preturi si promotii atunci cand cumperi articolele Molten din magazinul nostru fizic sau de pe www.anastasiasport.ro, asa ca iti oferim un cadou deosebit in perioada 1 – 31 martie 2023.

    

   Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de promotie?

   Plasezi comanda pe site-ul nostru www.anastasiasport.ro  pentru oricare dintre mingile de handbal de top: H2X5000 si H3X5000 sau H2D5000 si H3D5000 si primesti cadou cartea ,,Povestea vietii mele’’ de Narcisa Lecusanu. Pentru fiecare minge achizitionata oferim cate o carte cadou.

    

   Aceaste promotie este valabila in perioada 1-31 martie 2023, cu posibilitate de prelungire!

    

   Conditiile de validare a promotiei: ,,O minge de handbal, o primavara fericita!"

    

   Pentru ca un client Anastasia Sport  sa poata beneficia de aceasta promotie, trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele conditii:

   1. Clientul sa achizitioneze din magazinul fizic sau magazinul nostru on-line www.anastasiasport.ro  mingi de handbal modelele de top H2X5000 si H3X5000 sau H2D5000 si H3D5000. Cadoul este oferit pentru fiecare minge achizitionata ( o minge, o carte cadou). Oferta este in limita stocului disponibil.

   2. Aceaste promotie este destinata atat clientilor fizici, clientilor persoane juridica, asociatii sau cluburi, cu conditia ca achizitia sa fie facuta direct la noi, iar plata produselor sa fie facuta prin op, ramburs, numerar sau card. Clientii SICAP / SEAP cu plata la termen nu beneficiaza de aceasta promotie.

   3. Aceaste promotie nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii, preturi speciale, sau coduri reducere.

   4. In cazul in care se doreste returul produsului, cadou primit se returneaza si el.

    

   Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe e-mail: moltenromania@gmail.com sau gb@anastasiasport.ro.

    

    

    

    

    

    

   Adaugă comentariu

   Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

   Produse Noi

   Cele mai Vândute

   Știri

   Soluție E-commerce Seliton