Categorii

  0

   Categorii

   Vezi toate articolele

   Molten Furnizor al Mingii Oficiale - Design Exclusiv pentru UEFA Europa League

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   Corporatia Molten (cu sediul central in Hiroshima, Japonia; reprezentata de presedinte si CEO: Kiyo Tamiaki), producator de echipament si mingi de calitate de competitie si Uniunea Asociatilor Europene de Fotbal (UEFA) (sediu in Nyon, Elvetia; reprezentat de Aleksander Ceferin) au anuntat un nou parteneriat prin care Molten devine Partener Oficial Licentiat al UEFA Europa League.  Parteneriatul incepe in sezonul 2018 / 19.

    Conform parteneriatului, Molten va realize designul mingii oficiale pentru toate meciurile UEFA 2018/19 pentru prima data. Molten furnizeaza pentru prima data mingia oficiala pentru UEFA.

   Comentand parteneriatul, Guy-Laurent Epstein,  directorul de marketing UEFA EVENTS SA a spus: ,,Suntem foarte incantati sa colaboram cu Molten! Cu Molten introduce unul dintre cei mai mari producatori de mingi din lume in UEFA Europa League. Profesionalismul lor este extraordinar si abia asteptam sa vedem cum acest parteneriat o sa creasca pasiunea si energia competitie peste tot in lume!’’

   Kiyo Tamiaki, presedinte si CEO Molten a comentat: ,, Este marea noastra placere sa solidificam parteneriatul cu UEFA, prin permisiunea ca Molten sa fie minge oficiala in meciurile UEFA Europa League. Suntem onortati ca avem aceasta oportunitate si oferim sincerele noastre multumiri d-lui Presedinte UEFA, cat si tuturor partilor implicate pentru sustinerea  si intelegerea de care au de care au dat dovada! Straduintile Molten de a fi pe culmile inovatiei tehnologiei sunt indreptate spre a ajuta pe viitor cresterea succesului UEFA Europa League prin dezvoltarea si furnizarea tehnologiei sunt celor mai inalte calitativ, performante si valoroase produse pentru comunitatea de fotbal’’

   Despre UEFA Europa League:

   • Este cea mai mare competitie intre cluburile de fotbal din lume!
   • De la fazele de calificare in UEFA participa in fiecare sezon, 180 de echipe profesioniste de fotbal din Europa, reprezentand 55 de tari.
   • Vor fi 205 meciuri in fazele de grupelor de calificare, pana la incoronarea castigatoarei la finalul sezonului, in luna mai.

   2018-2019:

   07’18-08’18 – calificari

   09’18 – 12’18 – Grupe

   02’19 – 05’18 – Faza eliminatoare

   Finala din UEFA Europa League: Baku, Azerbaidjan

   Despre Molten: producator de mingi si echipament sportive din 1958, ce continua sa-si imbunatatesca standardele de calitate la nivel global, furnizor de mingi oficiale si echipament sportiv pentru majoritatea ligilor, echipelor si turneelor international din toata lumea.

   FOR THE REAL GAME: Atunci cand mingile si echipamentele  dau voie atletilor sa-si atinga potentialul adevarat si sa-si maximizeze performanta.

   Adaugă comentariu

   Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

   Produse Noi

   Cele mai Vândute

   Știri

   Soluție E-commerce Seliton