Categorii

  0

   Categorii

   Vezi toate articolele

   Molten continua sa furnizeze mingea oficiala UEFA Europa League!

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   Molten Corporation a semnat un nou acord de licențiere de trei ani pentru a continua ca furnizor oficial al mingii de competitie din UEFA Europa League. Colaborarea se va desfășura din anul 2021 până în anul 2024.

    

   Molten va furniza de asemenea mingea oficiala pentru noua UEFA Conference League care va începe în iulie.

    

   Mingile oficiale de meci vor fi utilizate din faza grupelor în ambele competiții.

    

   Noua colaborare va face ca Molten să devină furnizorul oficial pentru UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League.

   "Suntem încântați să extindem relația noastră excelentă cu Molten ca furnizor oficial de mingi de competitie din UEFA Europa League", a declarat Guy-Laurent Epstein, director de marketing UEFA. „În plus, suntem încântați că Molten va furniza mingi oficiale de competiție pentru noua UEFA Conference Conference League. Molten este un furnizor de încredere de mingi de competitie de cea mai înaltă calitate și va fi cheia succesului UEFA Europa League și UEFA Europa Conference Liga în sezoanele 2021–2024. "

   Molten a fost furnizorul oficial de mingi de competitie pentru UEFA Europa League încă din 2018/19 și va continua să ofere produse de înaltă calitate cu inovații tehnologice care vor beneficia comunitatea fotbalistică.

   "Molten se simte privilegiat să anunțe continuarea parteneriatul cu UEFA Europa League. Suntem încântați să anunțăm un parteneriat suplimentar cu UEFA devenind furnizorul oficial de mingi de competitie pentru UEFA Europa Conference League", a declarat Kiyo Tamiaki, președinte și CEO Molten Corporație.

   "Suntem onorați să avem ocazia să oferim mingi de fotbal de cea mai înaltă calitate acestor competiții de cluburi de renume internațional, grație sprijinului președintelui UEFA Aleksander Čeferin și a tuturor celor implicați care au făcut posibile aceste parteneriate."

    

   Odată cu introducerea Ligii Conferinței UEFA Europa din sezonul viitor, UEFA Europa League va suferi o serie de modificări. Faza grupelor va fi redusă de la 48 la 32 de echipe - opt grupe de câte patru. Cei opt câștigători ai grupei progresează automat în optimile de finală.

    

   Un total de 184 de echipe vor fi implicate pe parcursul sezonului în UEFA Europa Conference League, inclusiv cel puțin una din fiecare dintre cele 55 de asociații și 46 de cluburi care se transferă fie din UEFA Champions League, fie din UEFA Europa League. Vor fi opt grupe formate din patru echipe, urmate de play-off-urile eliminatorii, optimi, sferturi, semifinale și finală.

    

   Molten este al doilea brand care se angajează să sponsorizeze UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League pentru ciclul 2021–24, în urma unui anunț similar de Heineken în august 2020.

    

   Sursa: https://www.uefa.com/insideuefa/news/0266-117e87954a8a-7740a2af00ec-1000--molten-to-continue-as-uefa-europa-league

    

   Adaugă comentariu

   Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

   Produse Noi

   Cele mai Vândute

   Știri

   Soluție E-commerce Seliton