Categorii

  0

   Categorii

   Filtre

   Prima paginăProducători

   Anastasia Sport

   Filtre
   Anastasia Sport

   Anastasia Sport

    

   Anastasia Sport – brand-ul propriu prin care comercializam articole sport produse de catre manufacturieri cu experienta: box&arte martiale – saci de box, manusi de box, manusi de sac, palmare, scuturi, casti box, ancore si carlige, bandaje si proteze; mingi medicinale; fotbal si volei – mingi si plase; articole fitness si dotari sali; echipamente sportive.

    

   Mobilier scolar si dotari scoli:

   Pe partea de dotari sport: reprezentam un producator cu multa experienta din Bulgaria,o companie de echipamente sportive, cu o gama vasta de articole: fitness in aer liber si interior, atletism si gimnastica, sporturi de echipa, sporturi individuale, ringuri de box, tribune si amenajari stadion. Experienta si preturile competitive sunt principalele calitati ale producatorului bulgar.

   Mobilier scolar: suntem reprezentanta primei companii private din Bulgaria, cu peste 500 de angajati, al carei obiectiv de activitate este fabricarea de mobilier scolar si articole sport. In prezent, exista mai mult de 8000 de articole diferite, care acopera mai mult de 30% din piata bulgara, oferite de catre aceasta companie: mobilier tubular, mobilier tapitat, mobilier din PAL melaminat, mobilier MDF, echipamente sportive pentru grădinițe, școli și universități. Compania a inclus Sistemul de Management Integrat care îndeplinește cerințele standardelor internaționale de management al calității (ISO 9001), pentru management de mediu (ISO 14001), și de gestionare a sănătății și securității la locul de muncă (OHSAS 18001). Sistemul de Management Integrat permite in mod optim îndeplinirea cerințelor de îmbunătățire a mediului, protecția și calitatea muncii.

   Firma noastra, ,,trader’’ cu experienta, a selectionat pentru clientii romani cele mai competitive oferte, atat calitativ cat si ca pret.

   63

   produse

   Produse

   Pagina 1 din 6
   «1 2 3 4 5 6»

   Cele mai Vândute

   Știri

   Soluție E-commerce Seliton