Categorii

  0

   Categorii

   Prima pagină Politica de retur

   Politica de retur

   Politica de Returnare a Produselor

   Conform legislaţiei din România puteţi returna produsele cumpărate de pe www.anastasiasport.ro în termen de 14 zile de la cumpărarea lor.

   Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

   "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

   Produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

   Mai multe informaţii găsiţi aici:


   – Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
   – Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.

   -  http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

   Ce trebuie să ştiţi:

   ·         Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostrum

   ·         Produsele achizitionate din showroom nu se pot returna !

   ·         Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, urme de utilizare, murdarire, pete, zgarieturi, ciobituri, lovituri sau vicii cauzate de un soc extern.

   ·         Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.  Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.

   ·         În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

   ·         In cazul in care deteriorari in timpul transportului va rugam sa intocmiti un proces verbal de constatare semnat de catre curier si sa refuzati coletul. Orice plangere ulterioara nu se ia in considerare, si nu putem trage la raspundere firma de curierat.

    

   În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:

   ·         021.252.72.09 sau 0735531280

   ·         gb@anastasiasport.ro

    

                                                                     PROCEDURĂ RETUR

    

   Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

   Există două posibilităţi pentru a returna produsul:

   1)      Aduceţi produsul la sediul SC Anastasia GB Prodcom SRL  factura  originala primită împreună cu produsul, produsul sa fie in ambalajul original.

   2)      Efectuaţi un retur online:

   În cazul în care doriţi să returnaţi produsul şi să primiţi contravaloarea acestuia,  vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE RETUR  si să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email gb@anastasiasport.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.* Dupa trimiterea

        *Banii se virează în contul clientului în termen de  maxim 30 zile.  Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

   În cazul în care doriţi să schimbaţi produsul cu altul sau pentru probleme legate de garanţie, vă rugăm să sa ne contactati  gb@anastasiasport.ro sau la telefon 021.252.72.09.

   Produsele trebuie returnate prin curier. Nu acceptam returul prin posta.

   Campuri marcate cu * sunt obligatorii.

   Produse Noi

   Cele mai Vândute

   Știri